Wil je een product retourneren? Dat kan! Mits het product ongebruikt en ongeopend is, indien er een sealing op het product zit, dan mag deze niet zijn verbroken i.v.m. de hygiëne van de producten.

Vul onderstaand retourformulier in (binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling) om je retour door ons in behandeling te laten nemen. Zodra wij je retour-aanvraag binnen hebben gekregen, ontvang je van ons een mail met instructies om het pakket naar ons retour te zenden. De retourkosten zijn altijd voor eigen rekening, je kan eventueel via ons een PostNL retourlabel (online) aanschaffen voor €6,95 (standaard kosten POSTNL)

Stuur je maar een gedeelte terug van je bestelling? Dan ontvang je alleen het geld terug van je retour gestuurde artikelen. Stuur je jouw gehele bestelling naar ons terug? Dan ontvang je het totaalbedrag incl. de betaalde verzendkosten weer terug op je rekening. (uiterlijk binnen 30 dagen, maar meestal binnen 5-10 dagen)
Zodra je een retouraanvraag bij ons hebt gedaan heb je nog eens 14 dagen de tijd om het pakket naar ons terug te sturen.

Uw gegegevens

Product gegevens

Indien u meerdere producten wilt retourneren, gelieve deze in te vullen bij "opmerkingen".JaNee

Opmerkingen