Sinds 2010 is Beauty88 een make-up en beauty webshop dat zich richt op het aanbieden van leuke en vaak unieke make-up en beautyproducten. Dit zijn allemaal producten waar wij als Beauty88 ook volledig achter staan! Ons doel is dan ook een leuk gevarieerd assortiment aan te bieden met hoge kwaliteit, maar dan niet met het gevoel dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien… 🙂

Binnen ons team werken wij o.a. met een professionele visagiste / productspecialist die al je vragen over onze producten kan beantwoorden. Wij streven ernaar ons assortiment zo divers mogelijk te houden en ook merken in het assortiment op te nemen voor een betaalbare prijs waarvan de kwaliteit altijd gewaarborgd blijft! De producten die je nu kunt vinden in onze webshop staan wij ook volledig achter EN gebruiken wij zelf vaak ook! Deze producten zijn kwalitatief hoogstaande make up en beauty producten. Wij leveren onze make up producten uiteraard aan de consument maar ook aan o.a. bedrijven, opleidingscentra’s, schoonheidssalons en visagisten.

Beauty88 is gevestigd in Barneveld en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 08219999

LET OP!
Wij hebben op dit moment helaas geen winkel/showroom! Wij leveren direct vanuit een centraal magazijn, bestellen is dus uitsluitend mogelijk via de website.
Ons contactadres is uitsluitend bedoeld als postadres.

Update – 24-08-2016: Beauty88 heeft een 2e nieuwe webshop geopend! www.funnylenzen.nl , een crazy & fashion/mode kleurlenzen website met meer dan 300 kleurlenzen op voorraad (op sterkte en zonder!) en diverse maskers en andere scary artikelen!