• GRATIS verzending vanaf €40 (NL)
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis!*
  • GRATIS keuze cadeau vanaf €30,-

Beauty88 spreek je uit op zijn engels: Beauty “eighty-eight”.
Sinds 2010 is Beauty88 een make-up en beauty webshop dat zich richt op het aanbieden van unieke make-up en beautyproducten. De producten in ons assortiment zijn uniek omdat deze niet in de gewone drogisterijen en parfumerieën liggen, ze zijn voornamelijk alleen verkrijgbaar in het buitenland. Op deze manier, via onze webshop kunnen wij u als klant toch deze exclusieve make-up en beauytproducten aanbieden. Als team zijn wij ook altijd bezig om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en proberen ook om ons assortiment aan te passen naar de wensen van onze klanten.

In ons team werken wij met een professionele visagiste die het assortiment up to date houd en die al uw vragen over onze producten kan beantwoorden. Wij streven ernaar ons assortiment zo divers mogelijk te houden en ook merken in het assortiment op te nemen voor een betaalbare prijs waarvan de kwaliteit gewaarborgd blijft! Onze producten zijn kwalitatief hoogstaande producten, wij leveren dan ook o.a. aan opleidingscentra’s, schoonheidssalons en visagisten. Maar uiteraard ook voor u als particulier zeer geschikt om te gebruiken!

Heeft u als bedrijf een product die u zeker in ons assortiment vindt passen? Of ziet u als klant graag een product in ons assortiment terug? Neem dan contact met ons op! info@beauty88.nl

Beauty88 is gevestigd in Barneveld en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 08219999

LET OP!
Wij hebben op dit moment helaas geen afhaallocatie/showroom! Wij leveren direct vanuit ons externe magazijn, bestellen is dus uitsluitend mogelijk via de website.
Ons contactadres is uitsluitend bedoeld als postadres.

Update – 24-08-2016: Beauty88 heeft een 2e nieuwe webshop geopend! www.funnylenzen.nl , een crazy & fashion/mode kleurlenzen website met meer dan 300 kleurlenzen op voorraad (op sterkte en zonder!) en diverse maskers en andere scary artikelen!