Wunderbrow

Wunderbrow

Je kiest voor Wunderbrow als je op zoek bent naar make up om perfecte wenkbrauwen te creëren. Wunderbrow is een wenkbrauwgel die een semi-permanente oplossing voor je wenkbrauwen is. Dat wil zeggen: een tijdelijke oplossing die langer blijft zitten dan normale wenkbrauwgel.

Sorteren op:

De gel is beschikbaar in vier kleuren, namelijk blond, bruin, auburn, brunette en donker zwart. De wenkbrauwgel is vloeibaar en is zeer eenvoudig aan te brengen met het kwastje. De Wunderbrow wordt geleverd in een kit. Je kunt het kwastje vergelijken met een lipgloss. Er wordt een spoolie meegeleverd voor de finishing touch.

Dagenlang plezier van de Wunderbrow

De Wunderbrow heeft verschillende voordelen. Welke zijn dit?

  • Long lasting/semi-permanent (Wunderbrow blijft 2 tot 3 dagen zitten).
  • Transferproof – geeft niet af.
  • Smudgeproof – gaat niet vlekken als je wrijft.
  • Waterproof – douchen, zwemmen, trainen, Wunderbrow blijft gewoon zitten.

Andere voordelen van Wunderbrow zijn totale dekking van grijze haren en eenvoudig in gebruik. Wunderbrow zorgt voor een natuurlijke look en lijkt op een poeder. Omdat Wunderbrow tot 3 dagen blijft zitten, is het bijvoorbeeld ideaal als je op strandvakantie gaat. Wunderbrow gaat lang mee want de make up is zuinig in gebruik.

Wunderbrow aanbrengen

Wunderbrow is in één beweging aan te brengen. Het kost je slechts twee minuten en zorgt voor een snel en perfect resultaat. Zorg er wel voor dat je wenkbrauwen van te voren schoon en droog zijn. Begin eerst met het vullen van de plekken waar je wenkbrauwen iets dunner zijn. Werk met de haren mee. Gebruik de spoolie om je wenkbrauw in de juiste vorm te brengen.

Wacht niet te lang met het verspreiden van de gel over je wenkbrauwen met het bijgeleverde borsteltje. De gel droogt namelijk op en als je te lang wacht, dan worden je haren stugger en zijn ze moeilijker in vorm te brengen. Het is daarom verstandig om eerst de ene wenkbrauw te doen voordat je begint met de andere.

Tip: de Wunderbrow zorgt voor een natuurlijke browlook. Voor een strakkere look, kun je beter een potlood gebruiken. Je kunt de Wunderbrow ook gebruiken met een Eyebrow brush voor een precieze applicatie. Dit is aan te raden als je van nature geen volle wenkbrauwen hebt.

Is er iets buiten je wenkbrauw gekomen? Geen probleem, je verwijdert dit eenvoudig met een wattenstaafje of een watje zo lang het product nog niet is opgedroogd.

Wunderbrow kun je weer verwijderen met een reinigingsproduct op oliebasis.

Wunderbrow bestellen

Ben je nieuwsgierig geworden? Bestel dan de Wunderbrow make up van jouw keuze hierboven bij Beauty88! Doe je dit voor 16:30 uur op een werkdag, dan heb je morgen je Wunderbrow kit al in huis! Besteed je voor meer dan €30,- aan make up goodies? Dan ontvang je van ons een gratis cadeau naar eigen keuze. GRATIS verzending vanaf €30,- of meer.