Sanfilippo

Sanfilippo

Sanfilippo Wing It Eyeliner

De Sanfilippo Wing it Eyeliner is de ideale make up om perfecte eyeliner wings te maken.

Sorteren op:

Gebruik je vaak eyeliner, dan ken je waarschijnlijk het probleem van een te dunne of te dikke lijn op je wimperrand of het probleem van geen vloeiende lijn kunnen maken. Of wat te denken van ongelijke lijnen op je wimperrand qua dikte: dan kun je weer opnieuw beginnen en dat is uiteraard zeer frustrerend. Gelukkig is er de wing it eyeliner waarmee deze problemen verleden tijd zijn! Aan de ene kant heb je een pen om de eyeliner boven je ooglid aan te brengen en aan de andere kant van de eyeliner heb je een stempel om de wing te maken.

Hoe gebruik je de Sanfilippo Wing it Eyeliner?

De Sanfillippo Wing it Eyeliner bestaat uit twee delen. Om de wing aan te brengen, maak je eerst gebruik van de stempel aan de rechterkant. Zet deze op de gewenste plaats naast je oog. Met de andere kant breng je vervolgens de eyeliner aan op je wimperrand. Vervolgens verbind je de lijn die je op je wimperrand maakt met de stempel. Zo realiseer je in slechts een paar minuten een perfecte eyeliner!

Een belangrijke tip: breng de eyeliner horizontaal aan. Op die manier krijg je een egale kleur.

Naast het gemak van het aanbrengen van de eyeliner is deze ook waterproof, vrij van parfum en dierproefvrij. Belangrijk is dat je de eyeliner horizontaal aanbrengt. Benieuwd wat anderen zeggen over de Sanfillippo Wing it Eyeliner? Lees de beoordelingen.

Over het ontstaan van de Sanfilippo Wing it Eyeliner

Sanfilippo is de achternaam van de vrouw die het product heeft bedacht: Barbara Sanfilippo. Zij ergerde zich altijd aan de tijd die het kost om eyeliner aan te brengen. Is de eerste wing vervolgens gelukt, dan is het ontzettend frustrerend als de tweede wing maar niet wil lukken. Daarom vroeg zij zich af of er niet een soort stempel zou bestaan die het aanbrengen van een wing zou vereenvoudigen. Na het afstruinen van het internet, bleek er niets op dit gebied te bestaan. Daarom stopte Barbara met haar werk om zich geheel te concentreren op het realiseren van deze stempel.

Ondanks de vele hindernissen en tegenslagen stond Barbara met haar Sanfilippo Wing it! Team in maart 2017 op de toonaangevende vakbeurs Cosmoprof in Bologna. Het was een groot succes en ze won er veel nieuwe klanten door. Nu is de Sanfilippo Wing it Eyeliner in veel verschillende landen te bestellen, waaronder Nederland. En dat doe je natuurlijk bij Beauty88.

Bestellen Eyeliner Wing It!

Bij Beauty88 kun je de smalle/kleine versie voor een dunne/smalle eyeliner wing bestellen. Deze eyeliner kost slechts €9,95. Bestel je de eyeliner op werkdagen voor 16:30 uur, dan heb je de make up morgen al in huis! Shop je er voor €30,05 bij aan make up, dan betaal je geen verzendkosten (in Nederland).