Real Techniques

Real Techniques

Real Techniques

In 2011 is de Real Techniques brush collectie gelanceerd. Het merk is opgericht door het bekende duo Samantha & Nicola Chapman. Deze dames zijn opgegroeid te midden van de make-up. Dat is ook niet zo vreemd met een tante die als top make up artist werkte voor Prinses Diana en David Bowie. Met Real Techniques treden zij in de voetsporen van hun tante, want het merk is uitgegroeid tot een topmerk.

Sorteren op:

Real Techniques – hoe het allemaal begon

In 2008 maakte Samantha haar eerste video toen een vriendin vroeg hoe ze smokey eyes moest maken. Ze zette deze video vervolgens op YouTube. Ondanks dat het videokanaal nog in de kinderschoenen stond werd de video vaak bekeken. Dit smaakte dus naar meer! Sam en Nic begonnen samen te werken en het Pixowoo kanaal was geboren. Toen het kanaal 30.000 volgers had bereikt, kreeg het idee rondom Real Techniques steeds meer vorm. Een van de meest belangrijke dingen bij het aanbrengen van make up is het gebruik van de juiste middelen. Vrouwen maakten gebruik van schuine sponges, powder puffs en zelfs hun vingers voor het aanbrengen van make up. Dat kon anders vonden de zussen. Met hun groeiende succes op YouTube introduceerden ze de Real Techniques kwasten. Met behulp van die kwasten kan elke vrouw ter wereld zichzelf een stuk eenvoudiger mooi maken.

Het assortiment van Real Techniques

Tegenwoordig is het merk zowel in Amerika, Engeland als in Nederland een grote hit. Ben je nieuwsgierig naar de producten Real Techniques? Bekijk het geweldige aanbod en laat je verrassen door de verschillende kwasten en sponges. Beauty88 heeft de complete collectie online staan. Enkele producten die we hier even willen uitlichten:

Bekijk ook zeker de exclusieve lijn kwasten van Real Techniques: Bold Metals.

Real Techniques bestellen

Vandaag de dag is Real Techniques een make up merk dat niet meer weg te denken is uit de make up industrie. Shop Real Techniques online bij Beauty88! Bestel je op werkdagen je Real Techniques producten voor 16.30 uur, dan heb je deze morgen al in huis! Bestel je voor meer dan 30 euro aan make up goodies? Dan krijg je van ons een gratis cadeau. Welk product dat is bepaal je helemaal zelf! Bestel je voor meer dan €30,-? Dan verzenden we je make up GRATIS naar je. Kortom, bestel vandaag nog en haal jouw Real Techniques producten in huis.