Nabla

Nabla

NABLA make up

Door de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding van Nabla Cosmetics is het zeer uitgebreide assortiment oogschaduws, blushes, lipsticks voor iedereen toegankelijk. Het leuke is dat je met dit merk zelf je eigen palette kan samenstellen.

Sorteren op:

Groot assortiment oogschaduw

Nabla gelooft namelijk dat iedereen zijn eigen stijl moet kunnen vinden met de make up die zij op de markt brengen. Nabla beschikt over een groot assortiment oogschaduw in elke kleur die je kunt bedenken. Een aanrader is het gebruik van het magnetische Liberty palette, eenvoudig aan te vullen met je favoriete oogschaduws en blushes! De oogschaduw van NABLA staat bekend om de hoge pigmentatie. Het resultaat is een combinatie van subtiele glans en een driedimensionaal effect. Een bijkomend voordeel is dat de oogschaduw zeer gemakkelijk aan te brengen is.

Los van de refills om je eigen palet samen te stellen zijn de oogschaduws en blushes ook als singles verkrijgbaar.

Prachtige ogen en lippen creëren

Naast oogschaduw, heb je ook prachtige longlasting highlighters die eenvoudig te blenden zijn en zorgen voor een stralend resultaat.

De lipsticks van Nabla zijn tijdloos. Ze geven een natuurlijk, dekkend resultaat en vanwege de fijne textuur zorgen ze voor prachtige lippen die de hele dag stralen en je een gezonde uitstraling geven.

Over NABLA

NABLA is een Italiaans merk dat zich profileert als een merk dat gebruik maakt van de allerbeste ingrediënten, innovatieve, hoogstaande en diervriendelijke make up producten. Het doel van Nabla make up is de laagst mogelijke prijs te vragen voor  producten van de best mogelijke kwaliteit. Dat verzekert Nabla make up onder andere door de hoge kwaliteitscontrole. Elke fase in de productie van de make up wordt nauwlettend gecontroleerd: van de selectie van het ruwe materiaal dat ze gebruiken voor de productie van de make up tot aan het inpakken van de make up om deze te versturen.

Kortom, Nabla Cosmetics is een prachtig, eerlijk en kwalitatief hoogstaand make-up merk. Dit mooie merk is ook nog eens diervriendelijk en is cruelty free gecertificeerd. Veel make up is zelfs vegan!

Nabla make up bestellen

Zoals je hebt kunnen lezen kun je veel kanten op met Nabla make up. Make up die dus niet mag ontbreken in je collectie om te zorgen voor de perfecte finishing touch! Gelukkig kun je vandaag nog Nabla make up bestellen bij Beauty88. Doe je dit voor 16:30 uur? Dan heb je de make up morgen al in huis!

Shop dit prachtige merk nu exclusief in onze webshop.
Nabla Cosmetics