Morphe Brushes

Morphe Brushes

Morphe Brushes is iets voor jou als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige make up of kwastenset die tevens betaalbaar is. Morphe is een bekend merk waar je waarschijnlijk al wel iets over gehoord hebt of misschien zelfs al wel kwasten van in je eigen make up tas hebt zitten.

Sorteren op:

Op Instagram of YouTube kun je namelijk niet om dit Amerikaanse merk heen. Naast het uitgebreide assortiment make up kwasten kun je bij Morphe ook terecht voor een breed assortiment oogschaduw paletten. De make up van Morphe Brushes is zowel voor de professional als de beginner onmisbaar in je eigen make up doos.

Morphe brushes

Moeite met het aanbrengen van make up? Dat is verleden tijd met de kwastensets van Morphe! Ervaar hoe het is om je make up moeiteloos aan te brengen. Een extra voordeel is dat je de make up heel fijn kunt aanbrengen omdat je er niet veel van nodig hebt. Dat zorgt er ook weer voor dat je Morphe make up langer meegaat. Je kunt bij de make up kwasten en kwastensets van Morphe kiezen tussen natuurlijke haren of de vegan variant.

Morphe palette

De uitgesproken, contrasterende kleuren in de Morphe oogschaduw paletten blijven moeiteloos de hele dag zitten. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat beautybloggers over de hele wereld zo enthousiast zijn over Morphe. Voor de ultieme ervaring is het aan te raden om de kwasten van Morphe te combineren met de best verkopende oogschaduw paletten. Een greep uit enkele populaire paletten.

  • 35O palette: in dit oogschaduw palet combineert Morphe de warme neutrale kleuren met hooggepigmenteerde accenten die moeiteloos blenden. Of je nu gaat voor een casual of een chique look: dit oogschaduw palet is voor elke situatie geschikt.
  • 35F palette: in dit palet vind je zeven hoog gepigmenteerde matte accenten en 28 rijke metallic kleuren. Dit oogschaduw palet is ideaal als je je look wilt accentueren met een subtiele glans of miniglittertjes.

Benieuwd of Morphe iets voor jou is? Shop Morphe vandaag nog op Beauty88!

Morphe producten bestellen

Net als Morphe vinden wij het belangrijk dat iedereen over kwalitatief hoogwaardige make up kan beschikken zonder daarvoor de hoofdprijs te moeten betalen. Daarom krijg je vanaf €30,- niet alleen een gratis cadeau dat je zelf uit mag kiezen, ook is de verzending van jouw Morphe producten gratis als je voor €30,- of meer aan producten bestelt! Doe je dit op een werkdag voor 16:30 uur? Dan heb jij de producten de volgende dag al in huis.
Morphe Brushes