LA Girl

LA Girl

LA Girl USA

Los Angeles: de stad van glitter en glamour en de thuisbasis voor verschillende bekende make up merken. Zo ook LA Girl USA. Dit merk streeft ernaar dat iedereen zijn of haar schoonheid op een expressieve manier kan laten zien met behulp van de kunstzinnige kleuren in het assortiment dat dit merk te bieden heeft.

Sorteren op:

Ongeacht of je make up nodig hebt voor een feestavond waarbij je er op je best uit wilt zien of make up wilt dragen voor een normale werkdag: met de make up van LA Girl heb je voor elke gelegenheid de make up die jij nodig hebt. Een groot voordeel van LA Girl is dat de make up niet alleen van de beste kwaliteit is, ook is het merk zeer betaalbaar. Niet voor niets is de slogan van LA Girl “Beauty for all”. Dit merk mag dan ook niet ontbreken in je beautycase. Bestel de make up van LA Girl vandaag nog bij Beauty88!

Assortiment LA Girl

Het uitgebreide assortiment van LA Girl biedt voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar de perfecte lipstick, een dikke of dunne eyeliner, oogschaduw of concealer: alle soorten make up van LA Girl zijn van de hoogste kwaliteit en te bestellen bij Beauty88! Een selectie van onze hoogvliegers:

  • LA Girl Matte Finish Pigments: je hebt de keuze uit maar liefst 16 kleuren van deze Liquid Lipsticks. Populaire kleuren zijn: Secret, Black Currant, Dreamy, Frisky, Rebel en nog veel meer. Ontdek ze allemaal.
  • LA Girl Beauty Brick Eyeshadow Palette Nudes: dit oogschaduw palette bevat 12 super gepigmenteerde neutrale oogschaduwkleuren. Het palette heeft zowel matte oogschaduw als shimmers.
  • LA Girl Pro Conceal: Ontdek de voordelen van de LA Girl concealers en correctors. Naast een lichte, fijne, creamy textuur geven ze een perfecte dekking. Ondanks de fijne textuur zul je dus geen last hebben van de make up die in de fijne lijntjes gaan zitten.

De make up kun je aanbrengen met de handige compacte kwastenset van LA Girl.

De LA Girl Essential makeup kwastenset bevat 5 basiskwasten die je allemaal bij elkaar kunt bewaren in de handige etui.

Over het merk

LA Girl bestaat sinds al 1985. Het merk staat bekend trendy en innovatief te zijn en zich steeds te blijven ontwikkelen om de uitzonderlijk kwalitatief hoogwaardige make up te kunnen blijven aanbieden. Zo zijn zij telkens weer aanwezig op de grootste en meest belangrijke beauty beurzen.

Bestellen bij Beauty88

Maak kennis met de prachtige make up van LA Girl en bestel deze bij Beauty88. Selecteer jouw producten en ontvang je make up morgen al in huis (als je op werkdagen voor 16:30 uur bestelt).

Andere voordelen van Beauty88:

  • Kosteloze verzending bij bestelling van €30,- of meer.
  • GRATIS cadeau naar keuze bij bestellingen van €30,- of meer.