Ecotools

Ecotools

ECOTOOLS Makeup Brushes

Shop het assortiment van Ecotools Makeup Brushes bij Beauty88.nl! Deze hoogwaardige kwaliteit makeup kwasten zijn gemaakt van eco-vriendelijk materiaal. Daarnaast zijn de haren uit deze brushes heerlijk zacht. Het assortiment bestaat uit losse kwasten, sponges, maar kijk ook zeker even bij de kwastensets! Bovendien is Ecotools super budgetvriendelijk en haal je toch hoge kwaliteit kwasten in huis!

Sorteren op:

ECOTOOLS KWASTEN EN SPONGES

De producten van Ecotools zijn gemaakt van eco-friendly materiaal, zelfs de verpakking! De handvatten zijn gemaakt van gerecycled bamboe, en de haren zijn van synthetisch materiaal. Je kunt kiezen uit diverse sets, bijvoorbeeld de Ecotools Start The Day Beautifully Kit Brush Set of de Ecotools Daily Defined Eye Kit Brush Set of ga voor de losse kwaten van Ecotools bijvoorbeeld de populaire: Ecotools Enhancing Eye Brush Set kortom er zit altijd wel een goede keuze tussen voor jou!

SHOP ECOTOOLS ONLINE BIJ BEAUTY88

Shop jouw favoriete Ecotools producten online in onze webshop, vanaf €30,- krijg je er zelf een gratis cadeau bij en vanaf €40,- verzenden wij jouw bestelling gratis! Twijfel niet langer en bestel de Ecotools Brushes en geniet de volgende dag al van deze geweldige makeup kwasten!