Dermacol

Dermacol

50 jaar geleden werd Dermacol Make-up cover ontwikkeld. Make-up Cover was Dermacol’s allereerste product en tegelijk de eerste camouflerende foundation die in Europa verkocht werd. Ook wereldwijd was Make-up Cover van Dermacol één van de eerste camouflerende foundations. Dermacol Make-up Cover heeft vanaf het begin veel internationale erkenning gekregen. Wij zijn een officieel verkooppunt met uitsluitend de originele makeup cover foundations van Dermacol!

Sorteren op:

Dankzij de rijke en zachte samenstelling die vrij van conserveringsmiddelen is en een hoog pigmentgehalte heeft (meer dan 50%), egaliseert deze klinisch geteste foundation de huidskleur terwijl het tegelijk elke imperfectie en aandoening camoufleert. Hierdoor doet de huid zijdezacht aan. De foundation is waterbestendig, hypoallergeen en vrij van conserveringsmiddelen.

Door haar samenstelling is de foundation zelfs voor de meest gevoelige huidtypes geschikt. Daarnaast biedt onze Make Up Cover effectieve bescherming tegen UV bestraling (SPF 30) en andere factoren die de huid kunnen beschadigen. Vanwege de uitstekende kwaliteit en langdurige werking wordt Dermacol Make-up Cover wereldwijd door professionele visagisten gebruikt bij onder meer fotografie, films, modellenwerk of andere feestelijke gelegenheden.

Het verbetert de vermoeide, doffe, oneffen en zelfs bleek ogende huid. Je kunt het product niet alleen gebruiken voor het gezicht. Dermacol Make Up Cover is ook zeer geschikt als je elders op jouw lichaam jouw huidskleur egaal wilt maken of imperfecties en aandoeningen wilt camoufleren. Dermacol Make-up Cover werkt langdurig en corrigeert zowel de grote als kleine imperfecties.