Cocoa Brown

Cocoa Brown

Cocoa Brown

De Cocoa Brown Tanning producten zijn super fijn en van top kwaliteit! Wil jij mooie bruine benen? Kies dan voor de 1 hour tanning mousse van Cocoa Brown! EN! Bruin is ook echt bruin en niet oranje zoals sommige andere merken!

Daarnaast heeft Cocoa Brown ook een shampoo & conditioner, moisturizer, Shimmer oils en Tanning mits! Bovendien kan je ook kiezen voor een body scrub voorafgaand aan het gebruik van de tanning mousse!
Bekijk snel hieronder het complete assortiment van Cocoa Brown!

Sorteren op:

Cocoa Brown Tanning Mousse

De Cocoa Brown 1 hour tanning mousse is echt ideaal voor als je even snel je benen bruin wilt hebben voor bijvoorbeeld een feestavond of als je op vakantie gaat zodat je niet meteen met witte benen rondloopt in een zonovergoten land!

Tot wel 7 dagen lang bruine benen!

Tot wel 7 dagen lang kan je genieten van mooie bruine benen met 1 behandeling met de tanning mousse! Daarnaast plakt het niet en merk je er eigenlijk niks van! De Cocoa Brown mousse is verkrijgbaar in DARK, EXTRA DARK, ORIGINAL en ULTRA DARK!
Cocoa Brown 1 Hour Tan Mousse Dark, een zelf bruinende mousse die je al een heerlijke zon gebruinde kleur geeft binnen een uur!

Cocoa Brown voordelen

Daarnaast bevat de mousse geen parabenen, is het cruelty free en heeft het geen zelf bruiner geur maar het ruikt naarTahiti Gardenia bloemen geur!
Waar andere Tanning producten vaak 2 uur voor nodig hebben, doet deze mousse het werk in slechts 1 uur!
Bekijk snel het complete assortiment COCOA BROWN en bestel vandaag nog in onze webshop!