BH Cosmetics

BH Cosmetics

BH Cosmetics gelooft dat als je er goed uitziet, je je ook goed voelt. Voel je je goed, dan kun je de wereld aan! Niet voor niets biedt BH Cosmetics daarom met behulp van een breed assortiment verschillende soorten make up aan. BH Cosmetics staat bekend om de hoge kwaliteit make up die beschikbaar is in levendige kleuren. De make up staat dan ook garant voor een unieke en exclusieve look. Niet voor niets is BH Cosmetics een van de leiders binnen de make-up industrie.

Sorteren op:

Een greep uit het assortiment van BH Cosmetics

Of je nu zoekt naar make up voor je ogen, je gezicht, je lippen, je wenkbrauwen, of een handige kwastenset om je make up aan te brengen, je vindt het allemaal bij BH Cosmetics. Een selectie:

 

Over BH Cosmetics

BH Cosmetics is een Amerikaans merk, oorspronkelijk afkomstig uit L.A. Geïnspireerd door de make up stijl, trends en cultuur van deze stad is de missie van dit merk om jouw eigen individualiteit naar voren te brengen met de extrinsieke en prachtige kleuren binnen het ruime make up assortiment. BH Cosmetics staat voor make up die voor ieder wat wils biedt. Het Amerikaanse merk brengt make up op de markt die ideaal is voor de zonnige, lichte dagen in Los Angeles. Dat vertaalt zich naar make up in super hooggepigmenteerde, kleurrijke tinten.

BH Cosmetics bestellen bij Beauty88

Benieuwd wat BH Cosmetics voor jouw look kan betekenen? Bestel vandaag nog de make up van jouw keuze bij Beauty88. Doe je dit voor 16:30 uur dan heb je het de volgende dag al binnen. Bestel je voor meer dan €30,- dan verzenden we je bestelling gratis (let op: dit geldt alleen voor Nederland). Vanaf €30,- mag je al een cadeau uitkiezen.