Bloggers / Vloggers

Bloggers / vloggers zijn heel belangrijk geworden de laatste jaren, ze geven je een goed beeld van een betreffende product in de vorm van een artikel of review, kijk op onze pagina in-de-media-reviews voor een aantal mooie samenwerkingen!
Ben jij een blogger en wil je een aanvraag bij ons doen om producten te testen? Of een aanvraag voor een winactie?
Dat is mogelijk, maar door de enorme hoeveelheid aanvragen die wij dagelijks binnen krijgen, moeten we helaas wel kritisch zijn in onze selectie.
Wij kunnen om die reden dan ook helaas niet met iedereen direct een samenwerking aangaan.

Hoe kan je een aanvraag indienen bij www.beauty88.nl?
Heel simpel! Stuur ons een e-mail naar: blog[at]Beauty88.nl met je voornaam , achternaam , link naar je blog / youtube kanaal etc. & hoeveel echte (unieke) bezoekers je per maand hebt (geen pagina hits) en het aantal followers op facebook, twitter, instagram of andere social media
(Let op! Je zal niet direct een reactie of ontvangstbevestiging krijgen van ons, maar je zal zeker worden opgenomen in ons bestand!)

Indien je blog aan deze criteria voldoet, zal je blog worden opgenomen in ons blogbestand en bestaat de mogelijkheid dat er contact met je wordt opgenomen voor een eventuele samenwerking!

Een aantal voorwaarden:

  • Minimale leeftijd is 18+
  • Minimaal 3 jaar (meerdere keren per week) actief als blogger of youtuber
  • Minimaal 5000+ volgers op je social media kanalen.
  • Een eigen .nl of .com domeinnaam voor je blog.

Heb je een blog en heb je al een artikel geschreven over 1 van onze producten?
Mail ons dan de link naar het artikel en dan is het mogelijk dat na beoordeling je artikel zal worden geplaatst op onze social media pagina’s naar meer dan 60.000 volgers!